maanantai 1. heinäkuuta 2019

Vesille



Rakastan sitä kun täällä säät niin vaihtelevat, edellisenä päivänä satoi räntää ja seuraava päivä olikin sitten tyyni ja aurinkoinen. Me päätettiin Tytin kanssa lähteä melomaan, kun kerrankin aikataulut ja keli oli kohdallaan.
Lähdimme siinä kuuden hujakoilla melomaan.
Vesille


En ole viime aikoina melonut kajakilla joten hieman jännitti mutta enemmän olin innoissani.

Ainakin sää oli suotuisa harjoitteluun ja muutenkin pieneen seikkailuun.






Retki kohteeksi valitsimme Temppelikurun, se on tarpeeksi lähellä mutta kuitenkin sopivan kaukana ollakseen muutaman tunnin retkeily kohde ja se on minun yksi ehdottomasti Kilpisjärven alueen lemppari kohteista. 





Järven rannasta Temppelikurulle menee tallata vajaa puoli tuntia, parasta siinä on, että saa itse valita oman reitin koska siellä ei ole valmiita polkuja mitä kävellä.



Perillä aukesi niin ihana maisema


Pieneen seikkailuun kuulu tietenkin evästauko, jolloin saatiin monta uutta pientä seuralaista



Muutamatkin pose kuva tuli otettua. 




Takasin rantaan tullessa, ei enää sääsket olleet ongelma. Onneksi tuuli myötäseen eikä niin kauheen lujaa, juuri sopivasti, että hieman vaan jännitti. Nyt tiedän, että toistaiseksi omalle taidolle 5m/s on tuuli raja. Kaikista kiinni jäämisistä ja muusta kommelluksista huolimattta päästiin takaisin ylä- järven puolelle, jolloin oli jonkin aikaa tyyntä..




Kiitos Tytti niin mukavasta reissu seurasta :) Jälleen kerran ja tietty erittäin hyvistä kuvista! 





Seikkailun täyteistä heinäkuuta itse kullekkin <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuntsan erämaa

Keskiviikkona 8.4 mun Toyota starttasi ensimmäistä kertaa kohti Tuntsan erämaa-aluetta. Retkikuntaamme kuului minun lisäksi Reetta ja...